Mundësi fantastike për këngëtarët dhe pronarët e restoranteve.

Klientë me bollëk.

Përfitoni rezervime dasmash dhe gazmendesh për sezonin e ri 2019 derisa jeni duke bërë më të mirin gjumë, apo jeni duke e shikuar ‘Portokallin’, ‘O sa mire…’, ‘Oxygen’, …

Regjistrohu me MyDasma para 31 dhjetorit 2018, ora 11.30psd (koha e Shqipërisë) dhe përfito 3 muaj anëtarësi, krejtësisht, falas! Mos humb klientë por përvetësoi ata duke u regjistruar TANI! Kliko këtu.

Pse duhesh të regjistrohesh me MyDasma?

Nuk është çështja vetëm te rezervimi, por e bukura qëndron aty se, ti, do të marrësh një sistem të tërë të përkryer menaxherial në duart tuaja, pavarësisht se në cilin vend apo cep të globit je apo jeton.

Ti do ta kontrollosh dhe menaxhosh kalendarin tënd duke i nënvizuar (hijezuar) ditët në të cilat, ti (këngëtari), apo restorantet tuaja janë të lira (në dispozicion) për anëtarët të cilët, vazhdimisht, do të jenë në ‘gjueti’ për më të mirin shërbim dhe për më të mirin produkt.

Ti i nënvizon (hijezon) ditët e lira, me një klikim të vetëm, duke i shfaqur ato në llogarinë tënde në platformën MyDasma.

Për shëmbull: nëse je pronar restoranti, ti, mund të vendosësh në llogarinë tënde në Mydasma deri në 3 meny (listë ushqimesh). Pastaj, çdo rezervim do të regjistrohet (shënohet, listohet) në llogarinë tënde dhe, automatikisht, do të mund të shohësh të gjitha rezervimet dhe detajet (të dhënat) tjera përcjellëse, siç janë:

  • Data dhe koha
  • Numri i mysafirëve (njerëzve)
  • Menyja e përzgjedhur
  • Të dhënat (detajet) e plota të klientit
  • Ndonjë kërkesë e veçantë

Nëse je pronar restoranti, ju njoftojmë se, për çdo ditë, do të shtojmë detaje dhe veçori të tjera të reja për biznesin dhe rreth biznesit. Ju do të përfitoni shumë më shumë sesa mund të kesh menduar në fillim.

Provoje vetë! Kliko këtu përpara 31 dhjetorit 2018 dhe merr 3 muaj krejtësisht FALAS! Pa ndonjë kusht specific të mëpastajmë për të vazhduar anëtarësimin me MyDasma. Ti mund ta ndërpresësh anëtarësimin tënd me ne kurdoherë.

Për më shumë rreth kësaj oferte promovuese, të lutem, shikoj 'Kushtet dhe Rregullat' e MyDasmës!