Mirë se vini në MyDasma, në platformën online ku mbi 2 milionë shqiptarë nga Diaspora mund të të gjejnë dhe rezervojnë ty ose shërbimet e tua për dasmën e tyre ose për ndonjë rast tjetër të veçantë që ata mund të kenë.

Ne kemi krijuar një treg online ku takohen kërkuesit (ata të cilët duan të planifikojnë një aheng/dasëm) dhe shërbyesit (ata të cilët ofrojnë shërbimin/bizneset – psh: restorantet, këngëtarët, kameramanët, etj) në një vend, ku mbi 2 milionë shqiptarë të Diasporës cilët duan të organizojnë një aheng mund t’ju gjejnë pa dëgjuar asgjë më parë për ju.

Gjëja më e bukur është që ata mund t'ju gjejnë juve nga kolltuku i tyre i preferuar, në orën 2 të mëngjesit nga kudo në botë.

Për sqarim më të hollësishëm se kush jemi dhe si punojmë ne, klikoni Reth Nesh ose Si Punon MyDasma.

Mirëpo, që ju të përfitoni sa më shumë nga MyDasma ekzistojnë 2 hapa që, ju, duhet t’i bëni, të cilët, në fakt, marrin vetëm disa minuta. Pra, veproni shpejt dhe mos e humbisni mundësinë tuaj!

Hapi 1.

Regjistrohuni në Blog-un e bizneseve në MyDasma - krejtësisht FALAS

Regjistrohuni në Bllog-un e bizneseve në MyDasma, dhe, duke bërë një gjë të tillë, ne do të arrijmë t'ju mbajmë të njoftuar me zhvillimet më të reja rreth MyDasma dhe t'ju ofrojmë informacione se si mund të përfitoni sa më shumë nga MyDasma për biznesin tuaj.

Çfarë informacionesh?

Shpjegime se si të krijoni dhe shfrytëzoni me efikasitet llogarinë tuaj aty. Informacione të vlefshme për anëtarët e MyDasma (klientët tuaj) dhe shumë e shumë të tjera.

Tani, ju lutem, plotësojeni formularin!