Planifiko dasmën tënde

në çdo kohë, nga kudo në botë!

Restoranti

Këngëtari

Kameramani

Fotografi

Fotografi & Kameramani

Shëndeti, bukuria, lëkura & flokët

Dekori

Vetura/Qerre nusesh

Dj

Valltari

Pajisje dasmash

Lulishtja

Fishekzjarret dhe tymi

Instrumentisti

Këngëtar special dasmash

Moderues dasmash

Aktori dhe humoristi

Kuzhinieri mobil

Pastiçeria

Kamarieri

Pastruesi

Ftesat

Doktori për synet

Ritualet fetare

Muaji mjaltit

Stomatologu

Mbjellja e flokëve

Mirëmbajtës oborresh/kopshtesh

Regjistrohu në platformën MyDasma!

Bizneset

A je pronar restoranti, këngëtar, kuzhinier, kamerier, kameraman, fotograf, DJ, valltar, floktar, grimer, apo ke pastiçeri, dyqan lulesh, qerre/vetura nusesh, dyqan fustanesh për nuse, argjendari, apo ke agjencion turistik, ke klinikë dhëmbësh, klinikë operacionesh kozmetike, ke pajisje dasmash, tymi dhe fishekzjarresh, bën ftesa, je humorist, moderues dasmash, mirëmbajtës kopshtesh, bën dekorimin e ahengjeve, etj? Nëse po, atëherë shiko videon dhe zbulo se si MyDasma mund ta çojë përpara karrierën apo biznesin tënd!

Teksti në shqip i videos

Teksti në shqip i videos

Anëtarët

A ke një aheng/dasëm që do ta organizosh në të ardhmen? Zbulo se si platforma MyDasma mund të të ndihmojë të planifikosh atë (dasmën/gazmendin) nga kudo në botë, në çdo kohë. Të lutem shiko videon dhe plotëso formularin!