Beqoscamphotos

  Tirana, Albania

 • Emri Beqoscamphotos
 • Emri i ahengut
 • Paketa që dëshironi*
Merr çmimin

Detajet

Pershendetje test

Paketat ofertuse

  Emri i ahengut : Dasma
 • Paketa 1 : Kameramanin : 1 kamerë + 1 kran-kamerë + 1 dron - €600

  Emri i ahengut : Konagjeqi
 • Paketa 1 : Fotografistët : 1 foto-aparat (ose më shumë) - €200

  Emri i ahengut : Fejesa
 • Paketa 1 : Kameramanin dhe Fotografistët : 1 (2) foto-aparat + 1 (2) kamerë + 1 kran-kamerë + 1 dron - €700

  Emri i ahengut : Synetia
 • Asnjë paketë nuk u gjet

  Emri i ahengut : Datëlindja
 • Asnjë paketë nuk u gjet

  Emri i ahengut : Semi-matura
 • Asnjë paketë nuk u gjet

  Emri i ahengut : Matura
 • Asnjë paketë nuk u gjet

  Emri i ahengut : Koncerti
 • Asnjë paketë nuk u gjet

Kalendari

# Data dhe ora e fillimit Data dhe ora e përfundimit
Asnjë e dhënë (shënim) s'u gjet

Komentet (Vlerësimet)

S’ka ende ndonjë koment.

Vendi në hartë

Tirana, Albania