Carolina Rose

  Prishtina, Kosovo

 • Emri Carolina Rose
 • Emri i ahengut
 • Paketa që dëshironi*
Merr çmimin

Detajet

Carolina Rose është dyqan lulesh natyrale (për ambiente të brendshme, të jashtme si dhe sezonale) dhe, njëkohësisht, dekorime të eventeve të tjera të ndryshme. Me një staf i cili përmban etikë të lartë të punës dhe përcjellë ecurinë e punës deri në detajin më të vogël. Ne, tashmë, jemi edhe në platformën online të të gjitha festave shqiptare, MyDasma. Faleminderit dhe shihemi aty brenda!

Paketat ofertuse

  Emri i ahengut : Dasma
 • Paketa 1 : Tavolina e çiftit, tavolinat e mysafirëve, lulja e dorës për nuse dhe për dhëndërr. Cmimet fillojnë nga 1000 euroshi.

  Emri i ahengut : Konagjeqi
 • Paketa 1 : Për konagjeqe, çmimet fillojnë nga 300 euroshi.

  Emri i ahengut : Fejesa
 • Paketa 1 : Tavolina e çiftit, tavolinat e mysafirëve. Cmimet fillojnë nga 1000 euro.

  Emri i ahengut : Synetia
 • Paketa 1 : Cmimet fillojnë nga 150 euroshi.

  Emri i ahengut : Datëlindja
 • Paketa 1 : Cmimet fillojnë nga 150 euroshi.

  Emri i ahengut : Semi-matura
 • Asnjë paketë nuk u gjet

  Emri i ahengut : Matura
 • Asnjë paketë nuk u gjet

  Emri i ahengut : Koncerti
 • Asnjë paketë nuk u gjet

  Emri i ahengut : Nëse diçka tjetër, të lutem, shkruaje!
 • Asnjë paketë nuk u gjet

Kalendari

# Data dhe ora e fillimit Data dhe ora e përfundimit
Asnjë e dhënë (shënim) s'u gjet

Komentet (Vlerësimet)

S’ka ende ndonjë koment.

aftësitë

 • Dekorim për të gjitha festat

Vendi në hartë

Bill Clinton Bulvar?, Pristina, Kosovo