Dj.Cipi

  Prishtina, Kosovo

  • Emri Dj.Cipi
  • Çmimi  €150
Merr çmimin

Detajet

Përshëndetje! Unë jam Dj.Cipi nga Prishtina. Kam rreth 11 vite që punoj si Dj në dasma dhe në evente të ndryshme familjare. Kam njouri dhe shkathësi në çdo zhanër muzikor dhe, me lehtësi të jashtëzakonshme, i përshtatem çdo preference tuajes. Së bashku do e bëjmë festën tuaj dasmën që do mbahet në mend përgjithmonë. Më rezervoni këtu në MyDasma kollaj dhe shumë shpejt! Shpresoj të shihemi në gazmendin tuaj shumë shpejt! Gjithë të mirat nga unë, Dj Cipi!

Kalendari

# Data dhe ora e fillimit Data dhe ora e përfundimit
Asnjë e dhënë (shënim) s'u gjet

Komentet (Vlerësimet)

S’ka ende ndonjë koment.

aftësitë

  • Jazz
  • Pop
  • Hip Hop
  • Popullore Gege
  • Popullore Toske
  • Moderne
  • Tallava

Vendi në hartë

Prishtinë, Kosovo