Altin Cela

  Durrësi, Albania

  • Emri Altin Cela
  • Çmimi  €400
Merr çmimin

Detajet

Përshendetje miq të MyDasma! Unë jam Altini, një Dj i ri në moshë por jo në profesion, pasi kam rreth 7 vite që punoj si Dj në dasma dhe në evente të tjera të ndryshme. Me njohuri në çdo rrymë muzikore dhe duke ju përshtatur çdo preference tuaj, së bashku do e bëjmë eventin tuaj një event që do mbahet mend gjatë. Mos hezitoni të më Rezervoni tani! Jeni të mirëpritur nga unë!

Kalendari

# Data dhe ora e fillimit Data dhe ora e përfundimit
Asnjë e dhënë (shënim) s'u gjet

Komentet (Vlerësimet)

S’ka ende ndonjë koment.

aftësitë

  • Jazz
  • Pop
  • Hip Hop
  • Popullore Gege
  • Popullore Toske
  • Moderne
  • Tallava
  • Muzikë Dasmash

Vendi në hartë

Lagjia 15, Manëza e Re (kucok), Durrës, Albania