Studio Maxx

  Prizren Kosovo

 • Emri Studio Maxx
 • Emri i ahengut
 • Paketa që dëshironi*
Merr çmimin

Detajet

Pershendetje une jam Arjan Bytyqi nga Prizreni, me fotografi merrem qe nga viti 2010. Une aktualisht merrem me fotografi dhe xhirime te Fejesave, Martesave, Reklamave, me Fashion, Beauty, etj. Kam marre pjese ne shume evente dhe ne sfilada mode, konferenca neper Ministri te ndryshme. 
Numer Contact: +383 49 752 462 whsap/viber 
Email: studiomaxx12@gmail.com

Paketat ofertuse

  Emri i ahengut : Dasma
 • Asnjë paketë nuk u gjet

  Emri i ahengut : Konagjeqi
 • Asnjë paketë nuk u gjet

  Emri i ahengut : Fejesa
 • Asnjë paketë nuk u gjet

  Emri i ahengut : Synetia
 • Asnjë paketë nuk u gjet

  Emri i ahengut : Datëlindja
 • Asnjë paketë nuk u gjet

  Emri i ahengut : Semi-matura
 • Asnjë paketë nuk u gjet

  Emri i ahengut : Matura
 • Asnjë paketë nuk u gjet

  Emri i ahengut : Koncerti
 • Asnjë paketë nuk u gjet

  Emri i ahengut : Nëse diçka tjetër, të lutem, shkruaje!
 • Asnjë paketë nuk u gjet

Kalendari

# Data dhe ora e fillimit Data dhe ora e përfundimit
1. 2020-05-19 17:25:00 2020-05-19 17:25:00

Komentet (Vlerësimet)

S’ka ende ndonjë koment.

Vendi në hartë

Kosova, Prizren