Image Studio

  Ferizaj, Kosovo

 • Emri Image Studio
 • Emri i ahengut
 • Paketa që dëshironi*
Merr çmimin

Detajet

Përshendetje, Biznesi ynë IMAGE STUDIO është formuar në vitin 2008 me pronar Mërgim Selimi. Ne ndodhemi në qytetin e Ferizajit. Studio Image është njera nder studiot më të suksesshme të fotografise në Kosove. Çelësi i suksesit tonë është indetifikimi dhe përmbushja e çdo nevoje të konsumatorit me profesionalizëm maksimal. Pasioni ynë për punën që kryejmë na lejon që të kontribojmë në mënyrë pozitive në zhvillimin profesional dhe të ndihmojmë klientët tanë në ofrimin e zgjidhjeve të qëndrueshme për ingjizimet e dasmave, fotografive, dhe të eventeve të tjera. Ne jemi të përkushtuar ndaj punës në grup për të arritur rezultatet maksimale. Ne jemi të përgjegjshëm, dhe të vetëdijshëm për projektet që realizojmë duke i përmbushur ëndrrat e klientëve tanë. Ne kemi vendosur klientin në qendër të asaj çfarë bëjmë. Zbuloni idetë më fantastike në dasmën tuaj, rezervoni detajet dhe elementet më të veqanta në MyDasma. "AT THE HEART OF THE IMAGE"

Paketat ofertuse

  Emri i ahengut : Dasma
 • Paketa 1 : 1 video-kamerë + 1 foto-aparat -300€ (Çmimi bazë)
 • Paketa 2 : 2 video-kamera + 1 foto-aparat -550€
 • Paketa 3 : 1 video-kamerë + 1 kran-kamerë + 1 foto-aparat -800€
 • Paketa 4 : 1 video-kamerë + 1 kran-kamerë + 2 foto-aparat + 1 dronë -1000€
 • Paketa 5 : 2 video-kamerë + 1 kran-kamerë + 2 foto-aparat + 1 dronë -1300€

  Emri i ahengut : Konagjeqi
 • Paketa 1 : 1 video-kamerë + 1 foto-aparat -250€

  Emri i ahengut : Fejesa
 • Paketa 1 : 1 video-kamerë + 1 foto-aparat -300€

  Emri i ahengut : Synetia
 • Paketa 1 : 1 video-kamerë + 1 foto-aparat -250€

  Emri i ahengut : Datëlindja
 • Asnjë paketë nuk u gjet

  Emri i ahengut : Semi-matura
 • Asnjë paketë nuk u gjet

  Emri i ahengut : Matura
 • Asnjë paketë nuk u gjet

  Emri i ahengut : Koncerti
 • Asnjë paketë nuk u gjet

  Emri i ahengut : Nëse diçka tjetër, të lutem, shkruaje!
 • Asnjë paketë nuk u gjet

Kalendari

# Data dhe ora e fillimit Data dhe ora e përfundimit
Asnjë e dhënë (shënim) s'u gjet

Komentet (Vlerësimet)

S’ka ende ndonjë koment.

Vendi në hartë

Ferizaj