Bublaku Photography

  33 Ndru Perlleshi, Mati 1, Prishtina, Kosovo

 • Emri Bublaku Photography
 • Emri i ahengut
 • Paketa që dëshironi*
Merr çmimin

Detajet

Unë jam Driton Bublaku nga Prishtina. Jam fotografist për afro 14 vjetë. Kam punuar si fotoreporter në gazetën ‘Epoka e Re’, në gazetën ‘Zëri’, ndërsa tani jam fotografist në Ministrinë e Tregëtisë dhe Industrisë. Poashtu, që 14 vite merrna me fotografi të ahengjeve të ndryshme si dasma, syneti, fejesa, ‘shooting’ të çifteve të shumtë, gjithashtu dhe të fëmijëve. Punoj me foto-aparat ‘Nikon 610’ dhe ‘Nikon 750’, më objektiv 24-70mm f2.8, dhe 50mm. Unë kam dëshirë që momentet tuaja të veçanta në jetë t’i ‘stampoj’ në fotografi përjetësisht. Andaj, mos ngurroni dhe më rezervoni sa më parë, këtu në MyDasma! Ju mirëpres! Dritoni

Paketat ofertuse

  Emri i ahengut : Dasma
 • Paketa 1 : 1 foto-aparat - 150€

  Emri i ahengut : Konagjeqi
 • Paketa 1 : 1 foto-aparat - 130€

  Emri i ahengut : Fejesa
 • Paketa 1 : 1 foto-aparat - 130€

  Emri i ahengut : Synetia
 • Paketa 1 : 1 foto-aparat - 130€

  Emri i ahengut : Datëlindja
 • Paketa 1 : 1 foto-aparat - 150€

  Emri i ahengut : Semi-matura
 • Asnjë paketë nuk u gjet

  Emri i ahengut : Matura
 • Asnjë paketë nuk u gjet

  Emri i ahengut : Koncerti
 • Asnjë paketë nuk u gjet

  Emri i ahengut : Nëse diçka tjetër, të lutem, shkruaje!
 • Asnjë paketë nuk u gjet

Kalendari

# Data dhe ora e fillimit Data dhe ora e përfundimit
Asnjë e dhënë (shënim) s'u gjet

Komentet (Vlerësimet)

S’ka ende ndonjë koment.

Vendi në hartë

Prishtina