Ikon Studio

  Rr. Pesëqindshi, Rahovec, Kosovo

 • Emri Ikon Studio
 • Emri i ahengut
 • Paketa që dëshironi*
Merr çmimin

Detajet

Përshëndetje të gjithve! Ne jemi Ikon Studio nga qyteti i rrushit dhe verës, pra nga Rahoveci i Kosovës. Ne, normalisht, se jemi një studio profesionale e cila mbulon pothuajse të gjitha aktivitetet festive gjithandej trojeve shqiptare. Që nga fillimi ne kemi inicuar, zhvilluar dhe përfunduar me shumë sukses projekte të shumta, duke u nisur nga ato të voglat e deri tek ato më të mëdhat, më të komplikuarat, më akstravangantet që vetëm ne dijmë t'i realizojmë. Kalimi i besimit tuaj në ne si Ikon Studio, na obligon jashtëzakonisht shumë për të bërë të pamunduren të mundur, vetëm e vetëm, që ju të ngeleni më shumë se të kënaqur. Dhe, për një gjë të tillë, ne, ju garantojmë. Andaj, nëse dëshironi të na keni në dasmën apo çfarëdo tjetër ahengu tuajin, mos ngurroni por na rezervoni sa më parë këtu në MyDasma. Shtypeni butonin “Rezervoje Tani” dhe, natyrisht, se do të shihemi, pikërisht në orën dhe ditën e përcaktuar nga ju. Deri atëherë, ne ju dëshirojmë shëndet! Ikon Studio

Paketat ofertuse

  Emri i ahengut : Dasma
 • Paketa 1 : 1 video-kamerë -200€ (çmimi bazë)
 • Paketa 2 : 2 video-kamera + kran-kamera - 700€
 • Paketa 3 : 1 video-kamerë + kran-kamera - 600€

  Emri i ahengut : Konagjeqi
 • Paketa 1 : 1 video-kamerë + kran-kamera - 400€

  Emri i ahengut : Fejesa
 • Asnjë paketë nuk u gjet

  Emri i ahengut : Synetia
 • Asnjë paketë nuk u gjet

  Emri i ahengut : Datëlindja
 • Asnjë paketë nuk u gjet

  Emri i ahengut : Semi-matura
 • Asnjë paketë nuk u gjet

  Emri i ahengut : Matura
 • Asnjë paketë nuk u gjet

  Emri i ahengut : Koncerti
 • Asnjë paketë nuk u gjet

  Emri i ahengut : Nëse diçka tjetër, të lutem, shkruaje!
 • Asnjë paketë nuk u gjet

Kalendari

# Data dhe ora e fillimit Data dhe ora e përfundimit
Asnjë e dhënë (shënim) s'u gjet

Komentet (Vlerësimet)

S’ka ende ndonjë koment.

Vendi në hartë

Rahovec