Magic Lens Photography

  Prishtinë, Kosovo

 • Emri Magic Lens Photography
 • Emri i ahengut
 • Paketa që dëshironi*
Merr çmimin

Detajet

Përshëndetje!
Unë jam Blerina! Që prej ditës së parë që kam filluar të merrem me fotografi, kam mësuar t'i çmoj të gjitha gjërat e vogla që e bëjnë botën tonë më të mirë. Përmes lensit tim unë kap momentet më të veçanta dhe emocionet më të vërteta të njerëzve, momente këto, të cilat më pas i përkthej në art. Vetëm përmes fotografisë ruhen kujtimet përjetësisht dhe secili klient ka kujtime dhe tregime të veçanta.
Është nder i madh që t'ju ofroj kujtimet më të mira gjatë shtatzënisë, për bebet e posalindura, foto familjare dhe ditelindje e festa tjera të veçanta.

Për çdo detaj më gjeni këtu tek platforma MyDasma!

Faleminderit shumë!

Paketat ofertuse

  Emri i ahengut : Dasma
 • Asnjë paketë nuk u gjet

  Emri i ahengut : Konagjeqi
 • Asnjë paketë nuk u gjet

  Emri i ahengut : Fejesa
 • Asnjë paketë nuk u gjet

  Emri i ahengut : Synetia
 • Asnjë paketë nuk u gjet

  Emri i ahengut : Datëlindja
 • Asnjë paketë nuk u gjet

  Emri i ahengut : Semi-matura
 • Asnjë paketë nuk u gjet

  Emri i ahengut : Matura
 • Asnjë paketë nuk u gjet

  Emri i ahengut : Koncerti
 • Asnjë paketë nuk u gjet

  Emri i ahengut : Nëse diçka tjetër, të lutem, shkruaje!
 • Asnjë paketë nuk u gjet

Kalendari

# Data dhe ora e fillimit Data dhe ora e përfundimit
Asnjë e dhënë (shënim) s'u gjet

Komentet (Vlerësimet)

S’ka ende ndonjë koment.

Vendi në hartë

Prishtina