Geljana Dance

  Tirana, Albania

Merr çmimin

Detajet

Përshëndetje nga ne!
Ne gjendemi pranë çdo gëzimi familjar si dasma apo ditëlindje për të sjellë një atmosferë ndryshe. Kërcimtaret tanë kanë shkelqyer gjithmonë në aktivitete kombëtare dhe ndërkombëtare pasi janë të gatshëm të ruajnë traditën por edhe të sjellin tek ju diçka ndryshe.

Aktivitetet tona janë të shumta duke nisur nga klipet e këngëve të realizuara, dasmat ,ditëlindjet edhe eventet e misit që organizohen në Shqipëri. 
Qendra jonë perveç se sjell valltaret në festën tuaj, jep dhe shërbimin për secilin i cili kërkon të mësojë koreografine apo të ketë kërcimit e dashurisë me partnerin në ditën e tyre të veçantë. 
Nga eksperiencat në Miss Shqipëria, Miss Super National Poloni dhe shumë evente apo sfilada të modës në marrim pjesë në organizimin dhe koreografitë nga fillesat për modelet apo miset. Si drejtuese e shumë aktiviteve në qendrën kulturore të fëmijëve ne jemi fokusuar edhe tek organizimi i eventeve dhe jo vetëm kërcimi.

Tani jemi pjesë e MyDasma, bashkëpuno me ne!

Faleminderit shumë!

Kalendari

# Data dhe ora e fillimit Data dhe ora e përfundimit
Asnjë e dhënë (shënim) s'u gjet

Komentet (Vlerësimet)

S’ka ende ndonjë koment.

aftësitë

  • Valle popullore
  • Valle të ndryshme
  • Valle modern

Vendi në hartë

Tirana, Albania