Dj Meti

  Klinë, Kosovo

Merr çmimin

Detajet

Përshëndetje!

Unë jam Dj Meti! Jam nga Fshati Sferk, komuna Klinë. Punoj si Dj që nga viti 2006. Atëherë kanë qenë kohë më të vështira për ne si Dj për shkak të mosinformimit të njerëzve se si bëhet muzika me Dj dhe nuk kishin njohuri rreth kësaj lloj muzike duke pas parasysh nepër fshata dhe pastaj ku ngadal afirmohej muzika me Dj dhe tani me që nga vitit 2010 vetëm është në trend të bëhet dasma me Dj.
Nga përkushtimi në punë dhe gjithë atyre që më njohin nga provoja ime kam arritur të jem prezent në shumë dasma, e sidomos vitet e fundit. Që nga viti 2015 që ndodh që brenda një viti nga Janari deri në Dhjetor të mbaroj me shumë se 150 ahengje duke pasur parasysh periudhën një vjeçare ndërsa në sezone që është edhe kulmi apo koha e dasmave mund të jemi deri në 70-80 ahengje duke llogaritur muajin Korrik dhe Gusht.
Përvoja ime në muzik është në Shqipëri, në Mal të Zi, Maqedoni dhe Kosovë ku jemi 95 % aktivë! Unë posedoj zërimin tim personal edhe kanalin e youtube në emrin DJ METI, ku edhe kam të lansuar videoklipe e ndër ta më i bukuri është DJ METI -VALLE TROPOJANE. Ne jemi në ahengjet e familjarëve me përkushtimin me të madh që mund ta ketë muzika sepse dasma apo nje aheng i natyrës të tillë duhet vlerësuar shumë me moton "Koha iken, kujtimet e bukura mbesin." Prandaj ne duhet të jemi ata që krijojmë atmosferën e paharruar në ahengje.

Shtype "Negocio çmimin " dhe shihemi pas pak çastesh, po këtu në sistemin MyDasma!

Faleminderit shumë!

 

Kalendari

# Data dhe ora e fillimit Data dhe ora e përfundimit
Asnjë e dhënë (shënim) s'u gjet

Komentet (Vlerësimet)

S’ka ende ndonjë koment.

aftësitë

  • Muzikë pop
  • Muzike klasike
  • Popullore Toske
  • Muzika moderne
  • Muzika tradicionale

Vendi në hartë