Elda Sahiti Photography

  Gjilan, Kosovo

 • Emri Elda Sahiti Photography
 • Emri i ahengut
 • Paketa që dëshironi*
Merr çmimin

Detajet

Përshëndetje nga unë Elda Sahiti!
Pasioni im për fotografinë daton prej vitesh. Atë si fillim e kisha vetëm hobi. Tash e një vit e kam edhe biznis. Nëpërmjet imagjinatës sime dhe syrit të objektivit, tentoj ta shpalos më të mirën para audiencës.

Tani, me kënaqësinë më të madhe ju njoftoj se edhe unë jam në platformën MyDasma dhe se, nga tani e tutje, ju mund të më gjeni këtu dhe t’më rezervoni pa asnjë shqetësim.
Shtype "Negocio çmimin " dhe shihemi pas pak çastesh, po këtu në sistemin MyDasma!

Faleminderit!

Paketat ofertuse

  Emri i ahengut : Dasma
 • Asnjë paketë nuk u gjet

  Emri i ahengut : Konagjeqi
 • Asnjë paketë nuk u gjet

  Emri i ahengut : Fejesa
 • Asnjë paketë nuk u gjet

  Emri i ahengut : Synetia
 • Asnjë paketë nuk u gjet

  Emri i ahengut : Datëlindja
 • Asnjë paketë nuk u gjet

  Emri i ahengut : Semi-matura
 • Asnjë paketë nuk u gjet

  Emri i ahengut : Matura
 • Asnjë paketë nuk u gjet

  Emri i ahengut : Koncerti
 • Asnjë paketë nuk u gjet

  Emri i ahengut : Nëse diçka tjetër, të lutem, shkruaje!
 • Asnjë paketë nuk u gjet

Kalendari

# Data dhe ora e fillimit Data dhe ora e përfundimit
Asnjë e dhënë (shënim) s'u gjet

Komentet (Vlerësimet)

S’ka ende ndonjë koment.

Vendi në hartë

Gjilan