Dj Ali

  Vlora, Albania

Merr çmimin

Detajet

Përshëndetje nga unë Dj Ali!
Kam 5 vite eksperiencë dhe jam plot entuziasëm rreth punës që e bëj. Ju ftoj që ditën më të lumtur të jetës tuaj bëjeni më të bukur me tingujt e muzikës time!

Tani, me kënaqësinë më të madhe ju njoftoj se edhe unë jam në platformën MyDasma dhe se, nga tani e tutje, ju mund të më gjeni këtu dhe t’më rezervoni pa asnjë shqetësim.

Shtype "Negocio çmimin " dhe shihemi pas pak çastesh, po këtu në sistemin MyDasma!


Faleminderit shumë!

Kalendari

# Data dhe ora e fillimit Data dhe ora e përfundimit
Asnjë e dhënë (shënim) s'u gjet

Komentet (Vlerësimet)

S’ka ende ndonjë koment.

aftësitë

  • Muzikë pop
  • Muzikë rok
  • Muzike klasike
  • Popullore Toske
  • Muzika moderne
  • Muzika tradicionale
  • Muzikë Dasmash

Vendi në hartë

Vlorë, Albania