Anduel Dervishi

  Elbasan, Albania

Merr çmimin

Detajet

Përshëndetje nga unë Anduel Dervishi!
Jam instrumentist me klarinetë dhe kam 8 vite eksperiencë në dasma dhe evente familjare në Jug ne Shqipërinë e Mesme dhe nga te gjitha Trevat Shqipetare. Une performoj bashke me Banden time  dhe eshte kenaqesi jone te plotesijme deshirat tuaja muzikore.
Tani, me kënaqësinë më të madhe ju njoftoj se edhe unë jam në platformën MyDasma dhe se, nga tani e tutje, ju mund të më gjeni këtu dhe t’më rezervoni pa asnjë shqetësim.Ju ftoj te shikoni video ne Youtube dhe nese jeni te interesuar mund te nisim dhe te tjera. Me kontaktoni dhe pergjigja  do ju kthehet menjehere. Faleminderit! 

 

Shtype "Negocio çmimin " dhe shihemi pas pak çastesh, po këtu në sistemin MyDasma!

Faleminderit shumë!

Kalendari

# Data dhe ora e fillimit Data dhe ora e përfundimit
Asnjë e dhënë (shënim) s'u gjet

Komentet (Vlerësimet)

S’ka ende ndonjë koment.

aftësitë

  • Muzikë pop
  • Muzike klasike
  • Popullore Toske
  • Muzika moderne
  • Muzika tradicionale
  • Muzikë Dasmash

Vendi në hartë

Elbasan, Albania