Berat Krasniqi

  Prizren, Kosovo

Merr çmimin

Detajet

Përshëndetje nga unë Berat Krasniqi!
Kam eksperiencë rreth 25 vite. Karrierën si baterist e kam nisur që nga mosha 15 vjeç, bashkë me babain tim. Marr pjesë vetëm në dasma dhe koncerte të ndryshme. Bashkëpunoj me shumë këngëtarë nga Kosova.

Tani, me kënaqësinë më të madhe ju njoftoj se edhe unë jam në platformën MyDasma dhe se, nga tani e tutje, ju mund të më gjeni këtu dhe t’më rezervoni pa asnjë shqetësim.

Shtype "Negocio çmimin " dhe shihemi pas pak çastesh, po këtu në sistemin MyDasma!

Faleminderit shumë!

Kalendari

# Data dhe ora e fillimit Data dhe ora e përfundimit
Asnjë e dhënë (shënim) s'u gjet

Komentet (Vlerësimet)

S’ka ende ndonjë koment.

aftësitë

  • Muzikë xhaz
  • Muzikë pop
  • Muzike klasike
  • Popullore Toske
  • Muzika moderne
  • Muzika tradicionale
  • Muzikë Dasmash

Vendi në hartë

Prizren