Hygerta Lalaj

  Tirana, Albania

 • Emri Hygerta Lalaj
 • Emri i ahengut
 • Paketa që dëshironi*
Merr çmimin

Detajet

Përshëndetje nga unë Hyrgerta Lalaj!
Jam një fotografe shumë e talentuar. Fotografinë e kam vërtet pasion. Kam punuar në evente të ndryshme dhe kam punuar me modelë të sukseshëm. Ju ftoj ti hidhni një sy fotografive që kam bashkëngjitur në MyDasma.
Nëse dëshironi më shumë informata më shkruani këtu në MyDasma dhe unë do t'ju përgjigjem menjëherë!

Faleminderit!

Paketat ofertuse

  Emri i ahengut : Dasma
 • Asnjë paketë nuk u gjet

  Emri i ahengut : Konagjeqi
 • Asnjë paketë nuk u gjet

  Emri i ahengut : Fejesa
 • Asnjë paketë nuk u gjet

  Emri i ahengut : Synetia
 • Asnjë paketë nuk u gjet

  Emri i ahengut : Datëlindja
 • Asnjë paketë nuk u gjet

  Emri i ahengut : Semi-matura
 • Asnjë paketë nuk u gjet

  Emri i ahengut : Matura
 • Asnjë paketë nuk u gjet

  Emri i ahengut : Koncerti
 • Asnjë paketë nuk u gjet

  Emri i ahengut : Nëse diçka tjetër, të lutem, shkruaje!
 • Asnjë paketë nuk u gjet

Kalendari

# Data dhe ora e fillimit Data dhe ora e përfundimit
Asnjë e dhënë (shënim) s'u gjet

Komentet (Vlerësimet)

S’ka ende ndonjë koment.

Vendi në hartë

Tirana, Albania