Ana Tole Velo

  Korça, Albania

 • Emri Ana Tole Velo
 • Emri i ahengut
 • Paketa që dëshironi*
Merr çmimin

Detajet

Përshëndetje të gjithëve! Ne organizojmë gëzimet tuaja si fejesa, dasma, ahenge, evente të ndryshme në vendet më të bukura që i zgjedhni ju. Bëjmë kompozime lulesh për buqeta me lule artificiale apo natyrale, zbukurojmë makinën dhe bëjmë gjithçka që duhet për evente të ndryshme. Ne gjithashtu prodhojmë aksesor të ndryshem hand-made si qirinj, kurora.

Për çdo gje më kontaktoni këtu në MyDasma pa hezitim.

Ju falenderojmë!

Paketat ofertuse

  Emri i ahengut : Dasma
 • Asnjë paketë nuk u gjet

  Emri i ahengut : Konagjeqi
 • Asnjë paketë nuk u gjet

  Emri i ahengut : Fejesa
 • Asnjë paketë nuk u gjet

  Emri i ahengut : Synetia
 • Asnjë paketë nuk u gjet

  Emri i ahengut : Datëlindja
 • Asnjë paketë nuk u gjet

  Emri i ahengut : Semi-matura
 • Asnjë paketë nuk u gjet

  Emri i ahengut : Matura
 • Asnjë paketë nuk u gjet

  Emri i ahengut : Koncerti
 • Asnjë paketë nuk u gjet

  Emri i ahengut : Nëse diçka tjetër, të lutem, shkruaje!
 • Asnjë paketë nuk u gjet

Kalendari

# Data dhe ora e fillimit Data dhe ora e përfundimit
Asnjë e dhënë (shënim) s'u gjet

Komentet (Vlerësimet)

S’ka ende ndonjë koment.

aftësitë

 • Dekorim për të gjitha festat

Vendi në hartë

Korçë, Albania