Dj Bledi

  Fieri, Albania

Merr çmimin

Detajet

Përshëndetje! Unë kam 10 vite eksperiencë si Dj. Marr pjesë në evente të ndryshme si psh: -party, -dasma, -fejesa, -matura, -ditëlindje etj.. 

Për një muzikë të mirë duhen profesionistë. Nuk do zhgënjeheni nga ajo që ne, do u shërbejmë. 

Tashmë, jam edhe unë pjesë e MyDasma, dhe lirisht, mundet të më kontaktoni për detaje më të hollësishmë dhe për të negociuar rreth çmimit. 

Ju falenderoj.

Kalendari

# Data dhe ora e fillimit Data dhe ora e përfundimit
Asnjë e dhënë (shënim) s'u gjet

Komentet (Vlerësimet)

S’ka ende ndonjë koment.

aftësitë

  • Muzikë xhaz
  • Muzikë pop
  • Muzikë rok
  • Muzike klasike
  • Popullore Toske
  • Muzika moderne

Vendi në hartë