Valltar Dasmash

  Dardanë, Kosovo

Merr çmimin

Detajet

Përshëndetje! Të dashur klientë, ne jemi grupi i vallzimit dhe njihemi si: ''Valltar dasmash''. Jemi grup i formuar me mbi 30 valltarë. Arsyeja e zgjedhjes së grupit tonë është sepse ahengu juaj do të jëtë një aheng i pa harruar dhe plot disponim për të gjithë ju.

Na kontaktoni këtu në MyDasma dhe ne do komunikojmë menjëherë me ju.

Ju falenderojmë!

Kalendari

# Data dhe ora e fillimit Data dhe ora e përfundimit
Asnjë e dhënë (shënim) s'u gjet

Komentet (Vlerësimet)

S’ka ende ndonjë koment.

aftësitë

  • Valle popullore

Vendi në hartë

Muçivërc