Dj Oni

  Drenas, Kosovo

Merr çmimin

Detajet

Përshëndetje! Kam 4 vite eksperiencë si Dj. Bëj muzikë në ahengje të ndryshme si: -party, -ditëlindje, -dasma, -fejesa edhe evente të tjera...

Më kontaktoni në MyDasma dhe diskutojmë më tepër rreth detajeve.

Faleminderit! 

Kalendari

# Data dhe ora e fillimit Data dhe ora e përfundimit
Asnjë e dhënë (shënim) s'u gjet

Komentet (Vlerësimet)

S’ka ende ndonjë koment.

aftësitë

  • Muzikë xhaz
  • Muzikë pop
  • Muzikë rok
  • Muzike klasike
  • Popullore Toske
  • Muzika moderne
  • Muzika tradicionale
  • Muzikë Dasmash

Vendi në hartë