Menc Photography

  Prishtine Kosovo

 • Emri Menc Photography
 • Emri i ahengut
 • Paketa që dëshironi*
Merr çmimin

Detajet

Përshëndetje! Kam që në vitin 2010 që punoj si fotograf. Unë punoj me mjete profesionale dhe aparatura të sofistikuara si psh: Aparatura Sony a7ii. 

Fotografitë gjithashtu janë të punuara me shumë kujdes, duke përdorur editim të lehtë, ndriçim natyror etj. Pra, ide unike dhe realizim magjik i momenteve më të rëndësishme te të jetës tuaj.

Na kontaktoni këtu në MyDasma dhe ne do gjendemi menjëherë pranë jush.

Ju falenderoj.

Paketat ofertuse

  Emri i ahengut : Dasma
 • Asnjë paketë nuk u gjet

  Emri i ahengut : Konagjeqi
 • Asnjë paketë nuk u gjet

  Emri i ahengut : Fejesa
 • Asnjë paketë nuk u gjet

  Emri i ahengut : Synetia
 • Asnjë paketë nuk u gjet

  Emri i ahengut : Datëlindja
 • Asnjë paketë nuk u gjet

  Emri i ahengut : Semi-matura
 • Asnjë paketë nuk u gjet

  Emri i ahengut : Matura
 • Asnjë paketë nuk u gjet

  Emri i ahengut : Koncerti
 • Asnjë paketë nuk u gjet

  Emri i ahengut : Nëse diçka tjetër, të lutem, shkruaje!
 • Asnjë paketë nuk u gjet

Kalendari

# Data dhe ora e fillimit Data dhe ora e përfundimit
Asnjë e dhënë (shënim) s'u gjet

Komentet (Vlerësimet)

S’ka ende ndonjë koment.

Vendi në hartë

Prishtina