DJ Ado & Live Violin&Cello Performer

  Prishtina, Kosovo

Merr çmimin

Detajet

Adoreli (Dj Ado), Jam
Dj & Live Cello Performer që kam një eksperiencë të  gjatë në evente të ndryshme si : fejesa,dasma,kokteila,ditëlindje dhe festa private. Në dasma performoj i vetëm ose me dy vajza ne violine (sipas preferencës së klientit)  në të gjitha momentet më kryesore si psh: në pritjen e mysafirëve,në hyrjen e ciftit, në prerjen e tortës dhe atë më të kërkuarën, show-n e afterparty 30min me Violoncelin me drita. Vërejtje: Unë mund të udhëtoj sipas vendit apo preferencave te klientëve brenda apo jashtë vendit.

Kalendari

# Data dhe ora e fillimit Data dhe ora e përfundimit
Asnjë e dhënë (shënim) s'u gjet

Komentet (Vlerësimet)

S’ka ende ndonjë koment.

aftësitë

  • Muzikë xhaz
  • Muzikë pop
  • Muzikë rok
  • Muzike klasike
  • Popullore Toske
  • Muzika moderne
  • Muzikë Dasmash

Vendi në hartë

Prishtina