Gushta Events

  Shkoder, Albania

 • Emri Gushta Events
 • Emri i ahengut
 • Paketa që dëshironi*
Merr çmimin

Detajet

Gushta Events është një kompani ku mbulon disa shërbime të ndryshme në sektorin e dasmes.Qe ajo natë të bëhet e pa harruar ne ju ofrojme disa mundësi zgjedhjesh. 

 1. Dekor Ndriçimi Profesional
 2. Tym Toke - Avull (me akull te thatë)
 3. Fishekzjarre elektrike (5m)
 4. Led Wall
 5. Skenë - Stage
 6. Deejay
 7. Foni - Zërim ( 20.000 Watt fuqi )

Secili nga shërbimet më larte krijon një ambient madhështore duke i shtuar dasmes tuaj hijeshinë dhe origjinalitetin.Ju vetëm na besoni dasmen tuaj pasi ne ate do e shndërrojmë në nje ëndërr të kthyer realitet.

(Biznesin e ushtrojmë në të gjithë Shqipërinë)

Per me teper inf : 

Cel & WhatsApp,Viber +355696699308 

Instagram & Facebook - GushtaEvents

E-mail - Endri123gushta@hotmail.com

Paketat ofertuse

  Emri i ahengut : Dasma
 • Asnjë paketë nuk u gjet

  Emri i ahengut : Konagjeqi
 • Asnjë paketë nuk u gjet

  Emri i ahengut : Fejesa
 • Asnjë paketë nuk u gjet

  Emri i ahengut : Synetia
 • Asnjë paketë nuk u gjet

  Emri i ahengut : Datëlindja
 • Asnjë paketë nuk u gjet

  Emri i ahengut : Semi-matura
 • Asnjë paketë nuk u gjet

  Emri i ahengut : Matura
 • Asnjë paketë nuk u gjet

  Emri i ahengut : Koncerti
 • Asnjë paketë nuk u gjet

  Emri i ahengut : Nëse diçka tjetër, të lutem, shkruaje!
 • Asnjë paketë nuk u gjet

Kalendari

# Data dhe ora e fillimit Data dhe ora e përfundimit
Asnjë e dhënë (shënim) s'u gjet

Komentet (Vlerësimet)

S’ka ende ndonjë koment.

aftësitë

 • Dekorim për të gjitha festat

Vendi në hartë

Shkodër, Albania