Ari Event

  Mitrovicë, Kosovo

 • Emri Ari Event
 • Emri i ahengut
 • Paketa që dëshironi*
Merr çmimin

Detajet

Ari Event kompani qe merret me dekore ne evente nga me te ndryshmet. 

Mjafton një herë t'i besoni dhe nuk do e ndërroni për çdo festë në familjen tuaj. Ari Event kompania e cila primare ka besimin e klientit.

Mjafton që ju të na kontaktoni këtu në platformën MyDasma dhe ne do të jemi së bashku menjëherë, po këtu në sistemin e MyDasma.

Ne, gjithashtu, me kënaqësi do t'ju përgjigjemi çdo pyetjeje dhe kërkese që keni rreth shërbimeve tona.

 

Faleminderit shumë!

Paketat ofertuse

  Emri i ahengut : Dasma
 • Asnjë paketë nuk u gjet

  Emri i ahengut : Konagjeqi
 • Asnjë paketë nuk u gjet

  Emri i ahengut : Fejesa
 • Asnjë paketë nuk u gjet

  Emri i ahengut : Synetia
 • Asnjë paketë nuk u gjet

  Emri i ahengut : Datëlindja
 • Asnjë paketë nuk u gjet

  Emri i ahengut : Semi-matura
 • Asnjë paketë nuk u gjet

  Emri i ahengut : Matura
 • Asnjë paketë nuk u gjet

  Emri i ahengut : Koncerti
 • Asnjë paketë nuk u gjet

  Emri i ahengut : Nëse diçka tjetër, të lutem, shkruaje!
 • Asnjë paketë nuk u gjet

Kalendari

# Data dhe ora e fillimit Data dhe ora e përfundimit
Asnjë e dhënë (shënim) s'u gjet

Komentet (Vlerësimet)

S’ka ende ndonjë koment.

aftësitë

 • Dekorim për të gjitha festat

Vendi në hartë

Mitrovica