Studio Besiana

  Dardanë, Kosovo

Merr çmimin

Detajet

Studio Besiana është themeluar që nga viti 2006 dhe gjendemi në qytetin e Dardanës ish-Kamenicës.

Ne ju ofrojmë të gjitha shërbimet e bukurisë, duke ju bërë të lumtura në ditët më të veçanta të jetës tuaja por edhe në ahengjet tjera familjare, andaj ju mirëpresim edhe këtu në platformën online MyDasma.

Kliko 'Negocio Çmimin' edhe do të jemi këtu shumë shpejt në MyDasma.

Ju mirëpresim!

Çdo të mirë nga ne!

Kalendari

# Data dhe ora e fillimit Data dhe ora e përfundimit
Asnjë e dhënë (shënim) s'u gjet

Komentet (Vlerësimet)

S’ka ende ndonjë koment.

aftësitë

  • Floktar për dasma
  • Grimer për dasma

Vendi në hartë

Kosovo, Prishtina