Incredible Albania

  Tirana, Albania

 • Emri Incredible Albania
 • Emri i ahengut
 • Paketa që dëshironi*
Merr çmimin

Detajet

Përshëndetje! Incredible Albania organizon gëzimet tuaja si fejesa apo dasma në vendet më të bukura të Shqipërisë. Ne ju organizojmë gëzimet tuaja në bregdet ose në Kalatë Historike Shqiptare.Dasma do të jetë e paharrueshme. Dasëm në kalanë e Beratit, kalanë e Krujës apo në detin blu të Shqipërise.

Për çdo gje më kontaktoni këtu në MyDasma pa hezitim.

Ju falenderojmë!

Paketat ofertuse

  Emri i ahengut : Dasma
 • Asnjë paketë nuk u gjet

  Emri i ahengut : Konagjeqi
 • Asnjë paketë nuk u gjet

  Emri i ahengut : Fejesa
 • Asnjë paketë nuk u gjet

  Emri i ahengut : Synetia
 • Asnjë paketë nuk u gjet

  Emri i ahengut : Datëlindja
 • Asnjë paketë nuk u gjet

  Emri i ahengut : Semi-matura
 • Asnjë paketë nuk u gjet

  Emri i ahengut : Matura
 • Asnjë paketë nuk u gjet

  Emri i ahengut : Koncerti
 • Asnjë paketë nuk u gjet

  Emri i ahengut : Nëse diçka tjetër, të lutem, shkruaje!
 • Asnjë paketë nuk u gjet

Kalendari

# Data dhe ora e fillimit Data dhe ora e përfundimit
Asnjë e dhënë (shënim) s'u gjet

Komentet (Vlerësimet)

S’ka ende ndonjë koment.

aftësitë

 • Asgjë nuk është listuar deri më tani.

Vendi në hartë

Saranda, Albania