Ana Defatorët

  Vushtrri, Kosovo

Merr çmimin

Detajet

Punoj që prej vitit 2014 si defator nëper dasma dhe festa të ndryshme. Këtë aktivitet e kam vazhduar për shumë vite me rradhë..

Më pas, krijova biznesin tim 'Ana Defatorët' dhe do ishim shumë të lumtur të ishim pjesë e dasmave tuaja.

Urdhëroni dhe na rezervoni këtu në MyDasma.

Faleminderit!

 

Kalendari

# Data dhe ora e fillimit Data dhe ora e përfundimit
Asnjë e dhënë (shënim) s'u gjet

Komentet (Vlerësimet)

S’ka ende ndonjë koment.

aftësitë

  • Valle popullore

Vendi në hartë