Salloni Pranvera

  Dibar Republic of Macedonia

Merr çmimin

Detajet

Në fillim kam nisur si një biznes shumë i vogël, më i vogli në qytetin e Dibrës së Maqedonisë së Veriut. Tashmë kam 10 vjetë përvojë pune. Kam 10 vjet djersë e mund. Besoj se ia vlen të përmendet momenti kur kam pasur një problem shumë të madhë dhe, vërtetë, pata menduar ta mbyll njëherë e përgjithmonë sallonin, mirëpo bukuria, dashuria dhe pasioni i gjithë atyre viteve që kam ofruar për femrën dibrane shpërthyen dhe nuk më lejuan që unë dhe puna ime të mbetëshin një e shkuar por një e ardhme motivuese edhe më e fuqishme.

Femra kurr nuk dorëzohet, të paktën jo në hapat e para të saj. Kështu që, sot, unë kam një sallon shumë më të madhe dhe, vërtetë, profesional.

Përveç profesionalizmit të shkallës së lartë, ne ofrojmë edhe produktet më të mira të mundshme në treg.

Ne i kemi të gjitha produktet dhe trajtimet më të avancuarat në industrinë e bukurisë fizike, në mënyrë që femra të ndihet një princeshë e vertëtë.

Salloni Pranvera ofron @treatmentnts_esthetics @masage_by_ardita @polish_me_pretttty si dhe stilime dhe makiazhe profesionale prej më të ndryshmëve.

 

Ne i mirëpresim të gjitha femrat që dëshirojnë të jenë, gjithmonë, të freskët dhe që lëkura e tyre të shkëlqej kudo dhe kurdoherë.

 

Tani, shtype “Negocio çmimin” dhe, pas pak, ne do të takohemi aty brenda! Brenda sistemit të platformës MyDasma.

 

Ne ju mirëpresim!

Salloni Pranvera

Kalendari

# Data dhe ora e fillimit Data dhe ora e përfundimit
Asnjë e dhënë (shënim) s'u gjet

Komentet (Vlerësimet)

S’ka ende ndonjë koment.

aftësitë

  • Floktar për dasma
  • Grimer për dasma

Vendi në hartë