Tenda Nuredini

  Therandë, Kosovo

 • Emri Tenda Nuredini
 • Emri i ahengut
 • Paketa që dëshironi*
Merr çmimin

Detajet

Përshëndetje të gjithve në platformën MyDasma!

 

Ne jemi një ndërmarrje e cila bën të mundur dekorimin e festave tuaja në mënyrën më perfekte të mundshme. Posedojmë edhe Tym dhe balona me helium. Ne, gjithashtu, ju furnizojmë edhe me tenda të të gjitha permasave.

 

Ju, tani mund të na shkruani dhe kontaktoni në platformën MyDasma dhe ne, sigurisht, se ju mirëpresim!

Shtype “Negocio çmimin” dhe, pas pak, shihemi aty brenda!

 

Faleminderit shumë!

Paketat ofertuse

  Emri i ahengut : Dasma
 • Asnjë paketë nuk u gjet

  Emri i ahengut : Konagjeqi
 • Asnjë paketë nuk u gjet

  Emri i ahengut : Fejesa
 • Asnjë paketë nuk u gjet

  Emri i ahengut : Synetia
 • Asnjë paketë nuk u gjet

  Emri i ahengut : Datëlindja
 • Asnjë paketë nuk u gjet

  Emri i ahengut : Semi-matura
 • Asnjë paketë nuk u gjet

  Emri i ahengut : Matura
 • Asnjë paketë nuk u gjet

  Emri i ahengut : Koncerti
 • Asnjë paketë nuk u gjet

  Emri i ahengut : Nëse diçka tjetër, të lutem, shkruaje!
 • Asnjë paketë nuk u gjet

Kalendari

# Data dhe ora e fillimit Data dhe ora e përfundimit
Asnjë e dhënë (shënim) s'u gjet

Komentet (Vlerësimet)

S’ka ende ndonjë koment.

aftësitë

 • Dekorim për të gjitha festat

Vendi në hartë

Kosovo Hope, Brigada 123, Therandë