Rinia

  Kastriot, Kosovo

Detajet

Përshëndetje të gjithë anëtarëve të platformës MyDasma!

 

Ne jemi një grup valltarësh, tashmë, me një përvojë solide në vallëzim dhe në krijimin e një atmosfere vërtet impozante në çdo event të mundshëm. Tani, nëse ju dëshironi që dasma juaj të mosharrohet kurr përmes vlerave të larta artistike tradicionale, atëherë ju ftojmë të na shkruani dhe kontaktoni këtu në platformën e të gjitha festave shqiptare, MyDasma. Ne jemi këtu dhe do të jemi, gjithmonë, të gatshëm për ju dhe gëzimet tuaja.

 

Tani, shtypeni “Negocio çmimin” dhe, pas pak, shihemi aty brenda!

 

Faleminderit shumë!

Grupi i Valltarëve ‘Rinia’

Kalendari

# Data dhe ora e fillimit Data dhe ora e përfundimit
Asnjë e dhënë (shënim) s'u gjet

Komentet (Vlerësimet)

S’ka ende ndonjë koment.

aftësitë

  • Valle popullore
  • Valle modern
  • Valle të ndryshme

Vendi në hartë

Obili?