Studio Selvete

  Rr. Vellezerit Fazliu Nr 327

Merr çmimin

Detajet

Studio Selvete është themeluar 13 vjet më parë në Prishtinë (Kodra e Trimave).
Studio Selvete si një sallon bukurie ofron të gjitha shërbimet e bukurisë.

Ne ofrojmë shërbime edhe për ditët e vecanta tuajat, si dasma e ahengje të ndryshme.

Në Studio Selvete jeni të mirëseardhur cdo ditë të javës, nga ora 08:00 deri në ora 20:00.

Kështu që, me ne dasma juaj do të jetë më tradicionale se s’ka më; me veshje dhe valle të bukura tradicionale.

 

Tani mund të na gjeni edhe në platformën online të të gjitha festave shqiptare, MyDasma.

 

Kliko ‘Negocio çmimin’ dhe do të jemi me ju shumë shpejt, po këtu në MyDasma!

Ne, ju mirëpresim!

Gjithë të mirat nga ne!

Kalendari

# Data dhe ora e fillimit Data dhe ora e përfundimit
Asnjë e dhënë (shënim) s'u gjet

Komentet (Vlerësimet)

S’ka ende ndonjë koment.

aftësitë

  • Floktar për dasma
  • Grimer për dasma

Vendi në hartë