Studio Seki

  St. Gallen Switzerland

Merr çmimin

Detajet

Përshëndetje nga studioja jonë ‘Seki Beauty Sallon!

 

Themelimi i linjës ‘Seki Beauty Sallon’, egziston qysh nga viti 1996. Puna jonë shumvjeçare tregon se si kemi evoluar ndër vite, duke sjell trendet më të reja të botës.

Gjithmonë duke iu përgjigjur dëshirave të klientelës sonë të gjerë.

Motoja jonë është:

Mos mëkatoni t’ia shkatërroni ëndrren e një vajzeje, ditën e martesës. Po që se i shkatërroni ëndrren asaj, atëherë do të merrë kohë dirsa t’ia shikoni përsëri buzëqeshjen asaj.

 

Tani, ju mund të na shkruani dhe kontaktoni këtu në MyDasma dhe ne, jemi shumë të gëzuar t’ju takojmë, po këtu në systemin e Platformës MyDasma dhe ta definojmë marrëveshjen tonë për bukurinë tuaj!

 

Shtype “Negocio çmimin” dhe, pas pak, shihemi aty brenda!

 

Ne ju mirëpresim!

Studioja Seki Beauty Sallon

 

Kalendari

# Data dhe ora e fillimit Data dhe ora e përfundimit
Asnjë e dhënë (shënim) s'u gjet

Komentet (Vlerësimet)

S’ka ende ndonjë koment.

aftësitë

  • Floktar për dasma
  • Grimer për dasma

Vendi në hartë