Studio Raza

  Pejë Kosovo

Merr çmimin

Detajet

Përshëndetjë të gjithë anëtarëve të platformës MyDasma!

Ne jemi shumë të lumtur që, tashmë, edhe në jemi pjesë e sistemit MyDasma dhe, nga këtu, mund të takohemi me ju.

 

Tani, na lejoni t’ju njoftojmë, shkurtimisht, me shërbimet të cilat ju ofron studioja jonë:

 

Studio Raza, ju ofron:

 

Trajnime për vetulla tatoo ‘microblanding’;

Mbjellje të qerpikëve;

Rregullimin e nuseve;

Prerjen e flokëve;

Shatirimin e flokëve;

Depilimin;

Mbjelljen e thonjve;

Grim profesional;

Drejtimin e flokëve me ‘keratinë’, etj.

 

Të gjitha këto shërbime i gjeni vetëm tek ne, në një vend. Ejani dhe binduni me shërbimin tonë. Na kontaktoni këtu në platformën MyDasma dhe, ne, do të jemi në kontakt të drejtpërdrejtë menjëherë.

 

Faleminderit nga unë, Raza Rexhepi!

Kalendari

# Data dhe ora e fillimit Data dhe ora e përfundimit
Asnjë e dhënë (shënim) s'u gjet

Komentet (Vlerësimet)

S’ka ende ndonjë koment.

aftësitë

  • Floktar për dasma
  • Grimer për dasma

Vendi në hartë