Leonard Gjokaj

  Gjakovë Kosovo

 • Emri Leonard Gjokaj
 • Emri i ahengut
 • Paketa që dëshironi*
Merr çmimin

Detajet

Përshëndetje nga unë Leonard Gjokaj!

 

Unë vij nga Gjakova. Punoj si fotograf tash e sa vite. Fotografinë e kam vertëtë pasion. Kam punuar dhe bashkëpunuar me disa nga produksionet e njohura këtu në Gjakohë. Unë, gjithashtu, kam realizuar shumë e shumë koleksione fotografish nga evente të ndryshme festive, çiftesh si dhe individuale. Më së shumti aktiv kam qenë nëpër dasma dhe gazmende të ndryshme familjare. Unë do të isha shumë i lumtur po të isha unë njeriu i cili do të ‘pikturoja’ në fotografi ditën tuaj më të lumtur në jetë. Bësoni në duart e mia! Besoni në objektivin e aparatit tim fotografik! Unë do të jem 100% në shërbimin tuaj!

 

Nga tani e tutje, ju mund të më gjeni edhe këtu në platformën MyDasma dhe, pa dyshim, edhe mund të më rezervoni, po këtu në sistemin e MyDasma.

Nëse dëshironi kontakt me mua, ju lutem, shtypeni ‘ Negocio çmimin’ dhe unë do të jem me ju shumë shpejt.!

Unë ju përshëndes dhe ju dëshiroj çaste të këndshme!

Leonardi

 

Paketat ofertuse

  Emri i ahengut : Dasma
 • Asnjë paketë nuk u gjet

  Emri i ahengut : Konagjeqi
 • Asnjë paketë nuk u gjet

  Emri i ahengut : Fejesa
 • Asnjë paketë nuk u gjet

  Emri i ahengut : Synetia
 • Asnjë paketë nuk u gjet

  Emri i ahengut : Datëlindja
 • Asnjë paketë nuk u gjet

  Emri i ahengut : Semi-matura
 • Asnjë paketë nuk u gjet

  Emri i ahengut : Matura
 • Asnjë paketë nuk u gjet

  Emri i ahengut : Koncerti
 • Asnjë paketë nuk u gjet

  Emri i ahengut : Nëse diçka tjetër, të lutem, shkruaje!
 • Asnjë paketë nuk u gjet

Kalendari

# Data dhe ora e fillimit Data dhe ora e përfundimit
Asnjë e dhënë (shënim) s'u gjet

Komentet (Vlerësimet)

S’ka ende ndonjë koment.

Vendi në hartë