Creativ Weddings

  Gjilan Kosovo

 • Emri Creativ Weddings
 • Emri i ahengut
 • Paketa që dëshironi*
Merr çmimin

Detajet

Përshëndetje për të gjithë ju në platformën MyDasma!

 

Disa gjëra kanë vlerën më të madhe në momentin e duhur, andaj me punën tonë, ai moment, do të ketë vlerë, jo vetëm atë ditë, mirëpo përgjithmonë, sa herë që ju do ta kujtoni atë. Ne jemi, gjithnjë, në vendin dhe çastin e duhur.

 

Ju, tani mund të na shkruani dhe kontaktoni në platformën MyDasma dhe ne, sigurisht, se ju mirëpresim!

Shtype “Negocio çmimin” dhe, pas pak, shihemi aty brenda!

 

Creativ Wedding

Faleminderit shumë!

Paketat ofertuse

  Emri i ahengut : Dasma
 • Paketa 1 : Foto-aparat + kamerë
 • Paketa 2 : Foto-aparat + kamerë + fotosesioni
 • Paketa 3 : Foto-aparat + 2 kamera + fotosesioni
 • Paketa 4 : Foto-aparat + 2 kamera me kran + fotosesioni
 • Paketa 5 : Foto-aparat + 2 kamera me kran-kamerë + droni + fotosesioni + LoveStory

  Emri i ahengut : Konagjeqi
 • Asnjë paketë nuk u gjet

  Emri i ahengut : Fejesa
 • Asnjë paketë nuk u gjet

  Emri i ahengut : Synetia
 • Asnjë paketë nuk u gjet

  Emri i ahengut : Datëlindja
 • Asnjë paketë nuk u gjet

  Emri i ahengut : Semi-matura
 • Asnjë paketë nuk u gjet

  Emri i ahengut : Matura
 • Asnjë paketë nuk u gjet

  Emri i ahengut : Koncerti
 • Asnjë paketë nuk u gjet

  Emri i ahengut : Nëse diçka tjetër, të lutem, shkruaje!
 • Asnjë paketë nuk u gjet

Kalendari

# Data dhe ora e fillimit Data dhe ora e përfundimit
Asnjë e dhënë (shënim) s'u gjet

Komentet (Vlerësimet)

S’ka ende ndonjë koment.

Vendi në hartë