Vjollca & Vlora

  Lipjan Kosovo

Merr çmimin

Detajet

PËRMES SHËRBIMEVE TONA MUNDËSOJMË SHKËLQIMIN TUAJ

Në sallonin tonë bëjmë të mundur që ju të dukeni edhe më bukur dhe, pikërisht, ashtu si e meritoni, duke i dhënë kështu edhe më shumë vlerë bukurisë që posedoni.

Prandaj, përshtypjet e klienteve tona janë vlerësimi më i çmuar i punës sonë, ngase ne jemi çdoherë përkrah kërkesave të tyre.

Për më shumë informata në lidhje me shërbimet që ofrojmë si dhe për rezervimin e terminit tuaj, ju lutemi na shtype ‘Negocio cmimin’ dhe shihemi këtu brenda MyDasma!

 

Faleminderit nga ne!

Vjollca & Vlora

 

 

Kalendari

# Data dhe ora e fillimit Data dhe ora e përfundimit
Asnjë e dhënë (shënim) s'u gjet

Komentet (Vlerësimet)

S’ka ende ndonjë koment.

aftësitë

  • Floktar për dasma
  • Grimer për dasma

Vendi në hartë