Argent Gjana

  Durrësi, Albania

Merr çmimin

Detajet

Përshëndetje miq të platformës MDasma!
Unë jam Argent Gjana, një DJ me eksperiencë pune disavjecare (10 vjet ). Unë punoj në dasma, ahengje, party dhe cdo gëzim tjetër familjar.
Unë ju sjell ju muzikën më të përzgjedhur popullore dhe moderne.
Dhe, sigurisht se s'do të ngeleni të zhgënjyer nga puna ime.
Ju sillni njerëzit, unë ju krijoj atmosferën!

Faleminderit shumë!

Argenti

Kalendari

# Data dhe ora e fillimit Data dhe ora e përfundimit
Asnjë e dhënë (shënim) s'u gjet

Komentet (Vlerësimet)

S’ka ende ndonjë koment.

aftësitë

  • Muzikë xhaz
  • Muzikë pop
  • Muzikë rok
  • Muzike klasike
  • Popullore Toske
  • Muzika moderne
  • Muzika tradicionale
  • Muzikë Dasmash

Vendi në hartë