Salloni 'Bukuria'

  Bulevardi Bill Clinton, Prishtine

Merr çmimin

Detajet

Pershendetja nga Dea!

Edhe ne, tashme, ne platformen MyDasma.

Ju mirepresim!

Kalendari

# Data dhe ora e fillimit Data dhe ora e përfundimit
Asnjë e dhënë (shënim) s'u gjet

Komentet (Vlerësimet)

S’ka ende ndonjë koment.

aftësitë

  • Floktar për dasma
  • Grimer për dasma

Vendi në hartë