Ansambli i Këngëve dhe Valleve KARSHIAKA

  Skopje, Macedonia (the former Yugoslav Republic of)

Merr çmimin

Detajet

Në kuadër të Ansamblit të këngëve dhe valleve KARSHIAKA nga Shkupi vepron edhe grupi i valltarëve për dasma, respektivishtë për dasma, syneti, kanagjegje dhe gëzime tjera familjare. Grupi përbëhet nga valltarë të rritur, vajza dhe djem dhe kanë përvojë të gjatë në skenën e vallëzimit. Ata kanë marrë pjesë në shumë festivale dhe manifestime të ndryshme gjithandej botës, kështu që, me grupin tonë të valleve nuk ka assesi të zhgënjeheni. Ju, fare thjeshtë, mund ta vërtetoni një gjë të tillë.

 

Tani, në mënyrë që të siguroheni pë ahengun tuaj me njërin ndër grupet e valltarëve më të shkathët, atëherë, urdhëroni dhe na rezervoni sa më pare këtu në platformën MyDasma dhe, padyshim, se do të jemi në mesin tuaj pikërisht në ditën dhe orën e caktuar.

 

Shtype "Negocio çmimin" dhe shihemi pas pak çastesh, po këtu në sistemin e MyDasma!

 

Ne ju dëshirojmë shëndet!

Kalendari

# Data dhe ora e fillimit Data dhe ora e përfundimit
Asnjë e dhënë (shënim) s'u gjet

Komentet (Vlerësimet)

S’ka ende ndonjë koment.

aftësitë

  • Valle popullore
  • Valle modern
  • Valle të ndryshme

Vendi në hartë

Skopje, North Macedonia