Dj Berti

  Tirana, Albania

Merr çmimin

Detajet

Përshëndetje nga unë DJ Berti! Unë kam, tashmë, 15 vite që punoj si Dj, pothuajse, gjithandej vendit. Kam punuar në Gjirokastër, në Sarandë si dhe në shumë qytete në very të vendit. Unë, gjithashtu, kam performuar edhe nëpër ahengje të ndryshme familjare dhe, tnimë, kam një përvojë të bollshme për t’ju argëtuar maksimalisht. Tani banoj dhe punoj në Tiranë.

Tani jam në platformën MyDasma. Ju mund të më rezervoni këtu, në çdo orë e çast. Ditën apo natën. Shtype ‘Negocio çmimin’ dhe takohemi aty brenda!

 

Ju mirëpres!

Dj Berti

Kalendari

# Data dhe ora e fillimit Data dhe ora e përfundimit
Asnjë e dhënë (shënim) s'u gjet

Komentet (Vlerësimet)

S’ka ende ndonjë koment.

aftësitë

  • Muzike klasike
  • Popullore Toske
  • Muzika moderne
  • Muzika tradicionale
  • Muzikë Dasmash

Vendi në hartë

Tirana, Albania