Besila

  Prizren, Kosovo

 • Emri Besila
 • Emri i ahengut
 • Paketa që dëshironi*
Merr çmimin

Detajet

Besila Sh.p.k me seli në Prizren- Kosovë, është themeluar më 26.09.2019 dhe, kryesisht, merret me shitjen e luleve, drunjëve dekorativë, mbajtësve dekorativë për lule nga metali, dizajnimin dhe rregullimin e kopshteve, dekorimin e buqetave, ahengjeve festive dhe mortore, prodhimin e vazove dhe formave të ndryshme dekoruese, të cilat janë inovacion i vet pronares,  znj. Besnike Aliajt. Ne, gjithashtu, merremi edhe më projekte të tjera të ndryshme si konsulenca biznesore- bujqësore, prodhim marketingu, etj. Thënë shkurt, Besila Sh.p.k ju furnizon me, pothuajse, gjithçka të bukur dhe të freskët për gazmendin tuaj.

 

Ne, njashtu, kemi krijuar një lidhje të mirë dhe, besojmë, të qëndrueshme me klientët që blejnë për ahengjet e tyre festive, siç janë dasmat, fejesat, kanagjeqet, etj.

Ajo që neve na dallon nga të tjerët është produkti dhe shërbimi tejmase cilësor.

 

Andaj, mos hezitoni por shtypeni: "Negocio çmimin" dhe shihemi pas pak çastesh këtu në platformën MyDasma.

 

Ju mirëpresim në platformën MyDasma! Shëndet nga unë, Besnike Aliaj!

Paketat ofertuse

  Emri i ahengut : Dasma
 • Asnjë paketë nuk u gjet

  Emri i ahengut : Konagjeqi
 • Asnjë paketë nuk u gjet

  Emri i ahengut : Fejesa
 • Asnjë paketë nuk u gjet

  Emri i ahengut : Synetia
 • Asnjë paketë nuk u gjet

  Emri i ahengut : Datëlindja
 • Asnjë paketë nuk u gjet

  Emri i ahengut : Semi-matura
 • Asnjë paketë nuk u gjet

  Emri i ahengut : Matura
 • Asnjë paketë nuk u gjet

  Emri i ahengut : Koncerti
 • Asnjë paketë nuk u gjet

  Emri i ahengut : Nëse diçka tjetër, të lutem, shkruaje!
 • Asnjë paketë nuk u gjet

Kalendari

# Data dhe ora e fillimit Data dhe ora e përfundimit
Asnjë e dhënë (shënim) s'u gjet

Komentet (Vlerësimet)

S’ka ende ndonjë koment.

aftësitë

 • Dekorim për të gjitha festat

Vendi në hartë