Alb Production

  Ferizaj, Kosovo

 • Emri Alb Production
 • Emri i ahengut
 • Paketa që dëshironi*
Merr çmimin

Detajet

Alb Production është themeluar qysh në vitin 2002 dhe ka vazhduar rrugëtimin e saj, sukseshëm, deri më sot. Ne, si Alb Production kemi arritur, që më korrektësinë, transparencën dhe profesionalizmin tone maksimal, të jemi pjesë e shumë e shumë gëzimeve familjare gjithandej vendit.

Për të kuptuar më shumë rreth dhe për ne, ju lutem, shikojeni disa nga videot tona të afishuara këtu në platformën MyDasma. Ne, gjithmonë, jemi të gatshëm për beteja të reja. Kliko "Negocio çmimin " dhe shihemi pas pak çastesh këtu në platformën MyDasma. Ju mirëpresim!

Alb Production

Paketat ofertuse

  Emri i ahengut : Dasma
 • Paketa 1 : 1 kamerë + kran-kamerë + 1 fotograf. Ditën: marrja e nuses 1 kamerë + 1 fotograf Promo = 850€
 • Paketa 2 : 2 kamera + kran-kamera + 2 fotografë. Ditën: marrja e nuses 1 kamerë +1 fotograf + promo = 980€
 • Paketa 3 : 2 kamera + kran-kamerë + 2 fotografë + 1 gimball. Ditën, marrja e nuses 1 kamerë + 1 fotograf + droni + fotoshootingu + promo ekskluzive = 1600€
 • Paketa 4 : 1 kamerë + 1 fotograf + promo = 250€
 • Paketa 5 : Shootingu: 250€ përfshihen 2 orë kohë + foto pa limit + 30 foto edit + print 13x18 + 1 A4 me kornizë

  Emri i ahengut : Konagjeqi
 • Asnjë paketë nuk u gjet

  Emri i ahengut : Fejesa
 • Asnjë paketë nuk u gjet

  Emri i ahengut : Synetia
 • Asnjë paketë nuk u gjet

  Emri i ahengut : Datëlindja
 • Asnjë paketë nuk u gjet

  Emri i ahengut : Semi-matura
 • Asnjë paketë nuk u gjet

  Emri i ahengut : Matura
 • Asnjë paketë nuk u gjet

  Emri i ahengut : Koncerti
 • Asnjë paketë nuk u gjet

Kalendari

# Data dhe ora e fillimit Data dhe ora e përfundimit
Asnjë e dhënë (shënim) s'u gjet

Komentet (Vlerësimet)

S’ka ende ndonjë koment.

Vendi në hartë

Ferizaj