P&E Group

  Vlora, Albania

Merr çmimin

Detajet

Grupi ka rreth 10 vjet që është si P&E Group, pasi që, edhe ne, gjithashtu, edhe kërcimtarët që janë pjesë e grupit tonë sot, kanë qenë pjesë e Ansamblit të Vlorës. Grupi ka qenë shumë aktiv në aktivitete brenda dhe jashtë vendit, ku ndër këto vlen të veçohen festivalet në Bursa të Turqisë, ku dhe e kemi rrëmbyer vendin e parë atje, si dhe në Zagreb të Kroacisë dhe Martvili të Gjergjisë. Gjithashtu, P&E Group, ka fituar shumë çmime brenda vendit, ndër të cilat veçohet Puen Bajrami doli fitues i vendit të parë në Shqipëri për vallen ‘Osman Taka’.

 

Ndërkohë që, krahas këtyre aktiviteteve brenda dhe jashtë vendit, ne, tashmë, kemi nisur të jemi të pranishëm edhe nëpër ahengje të shumta familjare, siç janë dasmat dhe gëzimet e tjera. Ne, tani listojmë më shumë se 300 evente familjare në sezon! Pra, siç duket qartazi, kemi filluar të nxisim për bukuri kurreshtjen dhe dëshirën për vallen e pastër shqipe nëpër familjet shqiptare gjithandej vendit.

 

Kështu që, nëse dëshironi që ne të jemi pjesë e mbrëmjes suaj, me këngë e valle të pastër shqipe, urdhëroni dhe na rezervoni këtu në platformën MyDasma. Ne jemi, gjithmonë, të fascinuar të fëstojmë bashk me ju.

Kliko "Negocio çmimin " dhe shihemi pas pak çastesh, po këtu në sistemin MyDasma!

Gjithë të mirat nga P&E Group!

Kalendari

# Data dhe ora e fillimit Data dhe ora e përfundimit
Asnjë e dhënë (shënim) s'u gjet

Komentet (Vlerësimet)

S’ka ende ndonjë koment.

aftësitë

  • Valle popullore
  • Valle modern
  • Valle të ndryshme

Vendi në hartë

Vlorë, Albania