Play Media Films

  36 Murat Kryeziu, Gjilan, Kosovo

 • Emri Play Media Films
 • Emri i ahengut
 • Paketa që dëshironi*
Merr çmimin

Detajet

Play Media është një kompani me përvojë maestrale të dëshmuar në industrinë e media-produksionit, gjë për të cilën, të gjithë ne, jemi krenar. Cilësia e lartë e video dhe foto prodhimeve është elementi ynë kryesor përdallues nga të tjerat kompani filmike dhe fotografike në vend dhe më gjerë.

 

Korrektësia dhe transparenca ndaj klientit për ne ka relevancën e veçantë. Thjeshtë, ne marrim kujdesin maksimal ndaj klientëve tanë.

Ju, tashmë, mund të na gjeni edhe këtu në platformën online të të gjitha festave shqiptare, MyDasma. Ne jemi të gatshëm 100% për gëzimin tuaj të radhës. Kliko ‘Negocio çmimin’ dhe shihemi pas pak, ‘Live’ në MyDasma!

 

Nga Play Media, shëndet!

Paketat ofertuse

  Emri i ahengut : Dasma
 • Paketa 1 : Pako 1 : 2 kamera ultra 4k + kran + Promo + 1 fotograf profesional - ditën marja e nuses
 • Paketa 2 : Pako 2: 2 kamera ultra 4k + kran + promo + 2 fotografë profesionalë - ditën marrja e nuses - fotoshoting
 • Paketa 3 : Pako 3: 3 kamera ultra 4k + promo + 2 fotografë profesionalë + krani + fotoshooting marja e nuses + gimball
 • Paketa 4 : Pako Play media: 3 kamera ultra 4k fotoshooting profesional + marja e nuses + krani + 2 fotografë + gimball + album libri i dasmës, formati 30x65 + droni + love story - filmi shkurtër hardisk 1tb 3.0

  Emri i ahengut : Konagjeqi
 • Paketa 1 : Pako: 1 kamerë 4k + fotograf profesional

  Emri i ahengut : Fejesa
 • Asnjë paketë nuk u gjet

  Emri i ahengut : Synetia
 • Asnjë paketë nuk u gjet

  Emri i ahengut : Datëlindja
 • Asnjë paketë nuk u gjet

  Emri i ahengut : Semi-matura
 • Asnjë paketë nuk u gjet

  Emri i ahengut : Matura
 • Asnjë paketë nuk u gjet

  Emri i ahengut : Koncerti
 • Asnjë paketë nuk u gjet

  Emri i ahengut : Nëse diçka tjetër, të lutem, shkruaje!
 • Asnjë paketë nuk u gjet

Kalendari

# Data dhe ora e fillimit Data dhe ora e përfundimit
Asnjë e dhënë (shënim) s'u gjet

Komentet (Vlerësimet)

S’ka ende ndonjë koment.

Vendi në hartë

36 Murat Kryeziu, Gjilan