DJ Toni

  Lipjan, Kosovo

Merr çmimin

Detajet

Kam filluar të bëj punën e DJ qëkur isha 16 vjeçar, duke bërë muzikë nëpër restorante të ndryshme gjithandej vendit me këngëtarë të ndryshëm. Në mungesë të mbrëmjeve të shpeshta, atëherë fillova të marr pjesë edhe nëpër dasma dhe ahengje familjare. Tash jam i përqendruar, kryesisht, në dasma dhe gazmende të tjera më të vogla.

Gjithashtu, besoj se ia vlenë ta përmendi këtu se, unë, kam bërë dhe, akoma bëj muzikë edhe me këngëtarët, pothuajse, më eminentë të estradës shqiptare, siç është, për shembull: Ermal Fejzullahu, Adelina Berisha, etj.

 

Tani, me kënaqësinë më të madhe ju njoftoj se edhe unë jam në platformën MyDasma dhe se, nga tani e tutje, ju mund të më gjeni këtu dhe t’më rezervoni pa asnjë shqetësim.

 

Shtype "Negocio çmimin " dhe shihemi pas pak çastesh, po këtu në sistemin MyDasma!

Shëndet nga unë DJ Toni!

Kalendari

# Data dhe ora e fillimit Data dhe ora e përfundimit
Asnjë e dhënë (shënim) s'u gjet

Komentet (Vlerësimet)

S’ka ende ndonjë koment.

aftësitë

  • Jazz
  • Pop
  • Hip Hop
  • Popullore Gege
  • Popullore Toske
  • Moderne
  • Tallava
  • Muzikë Dasmash

Vendi në hartë

Lipjan