DJ Enno

  Vushtrri, Kosovo

Merr çmimin

Detajet

Përshëndetje nga unë, ‘Dj Enno’ nga Vushtrria e Kosovës. Me muzikë merrem që nga viti 2000. Fillimisht jam marr me muzikë për rini, siç ishte ‘Rep’, Hip-hop’, deri në fund të vitit 2003, ndërkohë që në fillim të vitit 2004 kam filluar ta bëj DJ-n. Dhe, që nga atëherë të tjerët më njohin si DJ Enno. E kam bërë Dj nëpër shumë ahengje të ndryshme familjare nga të cilat edhe kam marr një përvojë të jashtëzakonshme. Unë, gjithmonë, kam dëshirë të mishërohem edhe me mysafirët, në mënyrë që atmosfera të jetë sa më impozante. Ndaj dhe, ju, e keni, tashmë, një mundësi fantastike të më keni mua dhe ekspiriencën time në dasmën, fejesën, kanagjeqin, … tuaj. Shtype ‘Negocio çmimin’ dhe takohemi, brenda pak çastesh, ‘Live’ po këtu në MyDasma.

Ofertat pe?r Ahengje Familjare - 2020-2021
 
1. Dj + Zërim
2. Dj + Zërim + 1 Tupan
3. Dj + Zërim + 1 Tupan + 1 Tarabuk
4. Dj + Zërim + 2 Tupan + 2 Tarabuka
Vërejtje: Pe?r çdo reze?rvim nga cilado pako duhet te? jipet
depozite? (paradhe?nie ne? vlere? prej 50 deri100)

Kalendari

# Data dhe ora e fillimit Data dhe ora e përfundimit
Asnjë e dhënë (shënim) s'u gjet

Komentet (Vlerësimet)

S’ka ende ndonjë koment.

aftësitë

  • Jazz
  • Pop
  • Hip Hop
  • Popullore Gege
  • Popullore Toske
  • Moderne
  • Tallava
  • Muzikë Dasmash

Vendi në hartë

Vushtrri