Show Production

  Prishtina, Kosovo

 • Emri Show Production
 • Emri i ahengut
 • Paketa që dëshironi*
Merr çmimin

Detajet

‘Show Production’ është produksion i specializuar në xhirimin e dasmave, eventeve të ndryshme gjithandej vendit dhe jashtë tij. Qendra e Zyrës sonë gjendet në Prishtinë. Qëllimi i ‘Show Production’ është që t’ju ofrojë pamje magjepsese nga dasma qe ju gjithmonë mund ta keni ëndërruar, duke e përcjellë çdo detaj të dasmës suaj, i cili do të ngelet në kujtimet tuaja përherë.

‘Show Production’ synon t’i kapë momentet më të bukura dhe të mundësojë përjetimin e kujtimeve më të paharrueshme të këtij evenimenti në çdo kohë, përmes pakove tona për xhirimin e dasmave.

 

Tani urdhëroni dhe na rezervoni këtu në platformën online të të gjitha festive shqiptare, MyDasma! Ne mund të komunikojmë “Live” këtu në MyDasma. Shtype ‘Negocio çmimin’ dhe takohemi, brenda pak çastesh, po këtu në MyDasma.

 

Faleminderit dhe shëndet nga 'Show Production'!

Paketat ofertuse

  Emri i ahengut : Dasma
 • Paketa 1 : 1 kamerë + kran-kamera + ronin love story + photoshoting + droni + 1 fotograf + usb xhirimi komplet dasma = €800
 • Paketa 2 : 1 kamerë + kran-kamera + ronin love story + droni + photoshoting + 2 fotografë + usb xhirimi = €900

  Emri i ahengut : Konagjeqi
 • Paketa 1 : Kamermani + 1 fotograf + photoshooting + usb xhirimi = €200

  Emri i ahengut : Fejesa
 • Asnjë paketë nuk u gjet

  Emri i ahengut : Synetia
 • Asnjë paketë nuk u gjet

  Emri i ahengut : Datëlindja
 • Asnjë paketë nuk u gjet

  Emri i ahengut : Semi-matura
 • Asnjë paketë nuk u gjet

  Emri i ahengut : Matura
 • Asnjë paketë nuk u gjet

  Emri i ahengut : Koncerti
 • Asnjë paketë nuk u gjet

  Emri i ahengut : Nëse diçka tjetër, të lutem, shkruaje!
 • Asnjë paketë nuk u gjet

Kalendari

# Data dhe ora e fillimit Data dhe ora e përfundimit
Asnjë e dhënë (shënim) s'u gjet

Komentet (Vlerësimet)

S’ka ende ndonjë koment.

Vendi në hartë

Pristina